Firmaprofil

"... Fuglene flyver i flok, når de er mange nok..."
(Svantes viser / Benny Andersen)

Jelling Rejser er et lille og seriøst gruppe- og specialrejsebureau, der blev grundlagt i Jelling, men i dag har til huse i Hedensted. Gennem snart 25 år har Jelling Rejser oparbejdet et godt og solidt netværk i udlandet, der gør det muligt for os at arrangere stort set alle former for gruppe- og specialrejser uanset tema, indhold og mål. Jelling Rejser er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden.

Vores kundekreds spænder vidt: Skole-, gymnasie- og handelsskoleklasser, efterskoler, højskoler, studierejser til de videregående uddannelser, ældregrupper, fagforeninger, pengeinstitutter, ingeniører, arkitekter, undervisere, pædagoger, brandmænd, svineproducenter, økologiske landmænd, sygeplejerske, menighedsrådsmedlemmer, kommunale og amtslige råd osv. osv. ...

Vi skræddersyr rejseproduktet efter gruppens ønsker og behov!

Der er mange udbydere på grupperejsemarkedet og store prisforskelle. Ved at skræddersy rejserne, har vi muligheden for at finde en rejse, der nøjagtigt passer ind i budgettet.

Ud fra devisen om, at mange gør stærkere og billigere, forsøger Jelling Rejser ofte at samle mindre grupper for at realisere et givent rejseønske til en fornuftig pris.

Jelling Rejser tilbyder desuden et stærkt og gennemprøvet jagtrejsekoncept til nære og fjerne rejsemål for enkeltpersoner, mindre eller større jagtselskaber.

Jeg håber, at I/du vil få glæde af vores hjemmeside - velkommen til!

Med venlig hilsen
Jelling Rejser

Kasper Tornvig Andersen