Studieture til Europas storbyer

Jelling Rejser har gennem mere end 20 år arrangeret grupperejser for unge. Hvis I ikke allerede har bestemt, hvor I vil hen, kan I på vores hjemmeside hente masser af inspiration til jeres  rejsemål. Ellers ring eller send en mail og fortæl os

  • hvor I vil hen
  • hvor mange personer I regner med at blive
  • hvornår I vil afsted
  • hvad turen må koste
  • hvordan vil I indkvarteres
  • hvordan vil I transporteres

Så finder vi en passende løsning til jer. Ved mindre grupper prøver vi at finde en samrejsepartner til jer.

I BESTEMMER SELV...

Jelling Rejser tilbyder ture til en lang række europæiske hovedstæder. Transporten kan foregå i bus, tog eller med fly.

Finder du ikke lige, hvad du leder efter, eller ønsker du en rundrejse som f.eks. til Dresden, Prag og Budapest, så finder vi også en løsning her. 

Skal rejsen tilrettelægges efter et bestemt emne, så finder vi det rigtige indhold, som f.eks. virksomhedsbesøg, relevante museer, rundvisninger efter emne, besøg på  skoler m.m.

RING OG HØR NÆRMERE OM DE MANGE ANDRE DESTINATIONER!

Amsterdam

En af Europas mest spændende byer at gå på opdagelse i. Ikke kun arkitektonisk, men også på det kulturelle. Bestemt et besøg hver.

Læs mere

Berlin

Hos Jelling Rejser påstår vi, at alle der har set og oplevet Berlin, har haft en spændende og positiv oplevelse, som de ønsker at gentage.

Læs mere

Hamburg

Med en kort kørselsafstand, et utal af muligheder, masser af historiske seværdigheder mv. er Hamburg et populært udflugtsmål for mange!

Læs mere

Krakow

Byen har som de andre storbyer et rigt udbud af kultur og forlystelser fra teater og musicals til varietéer og "lettere underholdning".

Læs mere

London

London er en fantastisk blanding af ældgamle traditioner, blodig historie og vibrerende nye kulturretninger. Her mødes hele verden i ét folk.

Læs mere

Paris

Paris behøver ingen præsentation. Paris ER bare byernes by.

Læs mere

Prag

Europas gyldne hovedstad. Dette ses på de mange smukke bygninger med forgyldte tårne og spir, der kaster et gyldent skær over byen.

Læs mere